Üdvözlet

Üdvözlök mindenkit! Petró Emőke vagyok, 18-ik életévemet taposó gimnazista leányzó, akinek legkedvesebb elfoglaltsága a fotózás, ez ügyből született meg ez a kis blog. Jó szórakozást!

2010. szeptember 7., kedd

Kevesebb idő, kevesebb fotó.

Sziasztok! :)

Hát igen, elkezdődött az iskola...Tanulás, korán kelés, kötelesség. Főleg, hogy nyolcadikos vagyok, és emiatt több teendőm is lesz. Arra akarok kilyukadni, hogy lehet, ritkábban fogok jönni. Mondjuk most a hétvégén lehet megyek fotózni (tesómat meg pár emberkét) de annyiszor biztosan nem fotózhatok, mint nyáron. Mondjuk, jön az ősz, pompás színekbe borul minden, akkor azért remélhetőleg születni fog pár kép. Meg az iskolával megyünk a Mátrába kirándulni, őszi kirándulásra, arra lehet megyek és akkor tudok fotózni.
De ettől még gyertek olyan gyakorisággal, mint ahogyan szoktatok. Köszönöm megértéseteket!^^


4 megjegyzés:

 1. Az őszi képek a legszebbek :) Remélem sikerülni fog néhány fotót készítened :)

  VálaszTörlés
 2. Igen, olyan gyönyörűek! És a hangulat, amit árasztanak...^^
  Én is remélem, és feltétlenül fogok feltölteni jónéhányat :)

  VálaszTörlés
 3. Sok sikert a fotózáshoz, a legjobb, ha úgy kezded,hogy az alap dolgokat fényképezed le, megtanulod kezelni a géped és akkor később tudatosan is jó képek születnek majd. Örülök,hogy nem profi fényképezőgéppel kezded, bár gondolom ez pénz függvénye.
  Ne add fel az álmaid, de ne legyél soha megelégedve önmagad fotóival.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm! Igen, úgy próbálgatom még, mert hiába van meg egy ideje a gépem, még nem ismerem tökéletesen minden csínnyát-bínnyát.
  És köszönöm a biztatást! :)

  További szép estét!

  VálaszTörlés